nl|fr

Computergestuurde wasinstallaties met een scansysteem

Wasserij St. Roch beschikt over zeer moderne en volledig computergestuurde wasinstallaties in Halle die ieder onderdeel van het reinigingsproces foutloos kunnen uitvoeren. Volgt u even mee hoe onze werkwijze er precies uitziet?

Een systeem met scantechnologie

Al het wasgoed dat bij Wasserij St. Roch binnenkomt, krijgt zijn eigen informatiedrager in de vorm van een RFID-chip of een streepjescode. In de “vuile zone” scant de computer ieder stuk en sorteren de wasinstallaties alle soorten linnen volgens kwaliteit, kleur en andere parameters. Door deze scantechniek weten de computers steeds waar ieder stuk zich bevindt.

Van het wassen naar de propere zone

De computergestuurde wastrommels wegen het linnen zelf en kiezen op basis van enkele parameters het geschikte wasprogramma, inclusief de hoeveelheid water en de juiste dosis wasmiddel die hiervoor nodig is. Na de wasbeurt belandt het linnen in de “propere zone” van de wasserij. Het komt op een kleerhanger terecht die we vervolgens sorteren op basis van de chip die eraan is toegekend. Deze opsplitsing in een “vuile zone” en “propere zone” doen we om hygiëneredenen.

Automatische sortering van uw werkkledij

Deze automatisering zorgt ervoor dat Wasserij St. Roch op een efficiënte manier uw wasgoed kan leveren op de verschillende verkooppunten van uw bedrijf. Ook indien uw bedrijf slechts één vestiging heeft, maar meerdere afdelingen, dan kunnen wij uw gewassen arbeiderskleding gesorteerd per afdeling bezorgen. We kunnen zelfs verder gaan en het wasgoed sorteren per persoon die ze draagt of per soort. U dient het gewoon even te vermelden. Laat ons ook even weten of u de propere kledij op kleerhangers of geplooid wenst terug te krijgen.

Contacteer ons voor uw wensen voor uw wasgoed, wij behandelen het vervolgens met de grootste zorg.

Back to Top