nl|fr
Wasserij St. Roch - Halle

Moderne wasserij in Halle met aandacht voor hygiëne en milieu

Bij Wasserij St. Roch kunt u terecht voor de reiniging, huur of aankoop van diverse werkkledij. Daarnaast verdeelt onze wasserij in Halle ook distributiesystemen van Batista voor uw werkkleding en stockbeheer.

Modern, maar toch milieubewust en hygiënisch

St. Roch is een absolute koploper wat betreft modernisatie en automatisering van wasserijen in Vlaams-Brabant. De computers zijn zo ingesteld dat ze niets aan het toeval overlaten. Zo vertalen zij uw wensen in een vlekkeloze dienstverlening. Bovendien heeft ons bedrijf veel aandacht voor de hygiënenormen en milieubewuste aanpak die bij het reinigen komen kijken.

Ons gemotiveerd team staat voor u klaar

Daarnaast staat er ook nog een zeer gemotiveerd team voor u klaar. Dit personeel onderscheidt St. Roch van de andere wasserijen. Onze werknemers noteren al uw wensen en zorgen voor de uitvoering ervan. Zo komen onze chauffeurs uw te reinigen wasgoed ophalen en terugbrengen op locatie en tijdstip naar uw keuze, terwijl onze andere mensen ieder gewassen stuk linnen controleren op zuiverheid en mankementen. Indien nodig zullen zij tot herstellingswerken overgaan. Tot op de dag voor de afgesproken levering kunt u trouwens nog wijzigingen in uw bestellen doorgeven. Zo krijgt u tot op het laatste moment de beste service van ons.

Bekijk rustig onze website eens om meer te weten te komen over de werkwijze van onze wasinstallaties in Halle en aarzel niet contact met ons op te nemen indien u nog vragen heeft. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Back to Top