nl|fr

Ervaring met reinigen van werkkledij sinds 1947

Wasserij St. Roch heeft een lange geschiedenis met het verzorgen, reinigen en afleveren van werkkledij in Halle. Het bedrijf bestaat als sinds 1947 en is tegenwoordig toe aan de derde generatie. 

Een wasserij aangepast aan de moderne tijd

In 2000 was de tijd rijp voor een grondige vernieuwing van de wasserij. Dankzij deze aanpassingen groeide Wasserij St. Roch snel uit tot een van de koplopers op vlak van moderne technologie in België. Desondanks blijft St. Roch rekening houden met alle strenge richtlijnen omtrent hygiëne en het milieu en gaan we hier uit eigen beweging gerust nog verder in.

Onze dienstverlening

Wasserij St. Roch neemt alle werkkledij uit de voedingssector onder handen en kan een decennialange ervaring voorleggen. Voor schorten, vesten, voorbinders en andere kledingstukken heeft St. Roch steeds de juiste oplossing binnen handbereik. De belangrijkste dienstverlening van Wasserij St. Roch is het ophalen van vuil linnen in Vlaams-Brabant, maar ook in heel België en zelfs daarbuiten. Daarnaast kan u rekenen op een professionele verzorging van uw wasgoed en leveren wij uw kraaknette werkkledij op de gewenste locaties.

Bent u bereid een beroep te doen op onze diensten? Contacteer dan onze wasserij voor een offerte of voor meer informatie. Of krijg een betere indruk van onze wasserij door de beelden hieronder aan te klikken om ze te vergoten.

Back to Top